fbpx

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even contact met ons opnemen? We staan klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

Checklijn contacteren

Onze telefonist staat elke dag voor u klaar. Aarzel niet om al uw vragen aan hen te stellen. We staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag t/m zondag: 08:00 uur tot 22:00 uur

Aanmeldformulier

Laat uw gegevens achter om u aan te melden voor Checklijn, we nemen binnen enkele minuten contact met u op.

We respecteren jouw privacy

Veelgestelde vragen

Ja, zolang u in ieder geval belletjes kunt ontvangen en op de 1 toets kunt drukken op uw telefoon, kunt u de checks ontvangen en inchecken. Checklijn werkt dus op vaste en mobiele telefoon. Het is wel handig om uw mobiele telefoon te gebruiken zodat u ook buitenshuis kunt inchecken. 

Jazeker, u kunt bij de aanmelding uw naaste opgeven als de ontvanger van de checks. Uw naaste zal dan de checks ontvangen, u kunt uzelf als sleutelfiguur opgeven zodat u gealarmeerd wordt wanneer uw naaste geen gehoor geeft aan de checks. Vergeet alleen niet dit eerst te overleggen met uw naaste.

Nee, om Checklijn te gebruiken heeft u alleen een werkende telefoon nodig die belletjes kan ontvangen. 

Een sleutelfiguur is de persoon die u opgeeft bij het opzetten van Checklijn. Dit zijn meestal naasten zoals familie, vrienden, buren, mantelzorgers etc. Het woord “sleutelfiguur” mag u letterlijk nemen want het is handig als deze persoon beschikt over uw huissleutel. Sleutelfiguren worden gealarmeerd via sms, oproep en e-mail wanneer u geen gehoor geeft aan de checks, en er mogelijk wat aan de hand is. U kunt maximaal 3 sleutelfiguren opgeven.